Microfoon mentale gezondheid podcast

Jouw podcast psycholoog

Goede podcast luisteren over mentale gezondheid? Onderweg naar je werk, terwijl je staat te koken of gewoon als je even wil ontspannen: dit zijn op dit moment onze 6 favorieten.

Goede podcast over mentale gezondheid

Doorbreek het taboe

Wat als je hoofd in de knoop zit? Praat erover!

Onbespreekbaar

Het is oké om je af en toe down te voelen. En om te praten over mentale gezondheid. Met een charmant Gents accent maken Jef en Nicolas alles bespreekbaar.

MENTALIG

Alles komt aan bod. Van FOMO in coronatijd en faalangst tijdens het solliciteren tot de weg naar psychische weerbaarheid en zelfacceptatie.

Stress, burn-out, depressie

Soms wil je gewoon even luisteren naar mensen die echt begrijpen hoe het is.

Metznallen

Gwen van Poorten gaat in gesprek met… zichzelf? In deze eerste solo #METZNALLEN vertelt ze over de burn-out die ze 12 jaar geleden opliep.

Leven zonder stress

Openhartige gesprekken met podcasters, auteurs, coaches etc. over stress, je leven makkelijker maken, negatieve gedachten en het uitschakelen hiervan.

Een beetje self-love

Deze podcasts helpen je met het vinden van de sleutel tot (mentaal) succes.

DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

Olympisch kampioen Mark Tuitert vertelt over het trainen van je stoïcijnse mindset: de bepalende factor voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven.

De Thijs Launspach podcast

Psycholoog Thijs Launspach praat met gasten over mentale gezondheid, stressmanagement en alles dat ook maar een beetje met psychologie te maken heeft.

Header mental App de Coach

Niet lekker in je vel?

Niet fijn. App de Coach en ga vandaag nog aan de slag met je mentale gezondheid.

Ontdek App de Coach

Ook interessant...