Dit is Just.

Bij Just vinden we dat je een aanvullende zorgverzekering alleen neemt voor als jou onverwachts iets overkomt.

Just Fair

Stel, je krijgt een ongeluk. Of wordt plotseling ziek. Dan zijn we er voor je. Niet alleen voor zorg die in je basisverzekering zit. Ook voor bijvoorbeeld fysiotherapie of mondzorg.

Met de aanvullende zorgverzekering Just Live zijn je échte risico’s altijd gedekt. Maar betaal je als klant niet mee aan de bril of reisvaccinaties van andere klanten. En wil je zelf een bril of vaccinatie? Dan regelen we kortingen en extra's voor je.

Heel simpel eigenlijk: je aanvullende zorgverzekering wordt weer een verzekering voor zorgkosten na een plotselinge gebeurtenis die je niet kon voorzien. Precies zoals het ooit was bedoeld. Just Fair.

Just Easy

Just betekent voor jou: minder keuzes en meer gemak. Waarom allemaal pakketten uitpluizen als je toch nooit precies kunt weten welke zorg je volgend jaar nodig hebt?

En als je iets overkomt (we hopen het natuurlijk niet) dan staan we voor je klaar. Online natuurlijk, maar ook offline als je dat liever wilt. Waar en wanneer jou het beste uitkomt. Just Easy.

Ook als je géén zorg nodig hebt

We zijn er ook voor je als je géén zorg nodig hebt. Met mooie deals en inspirerende blogs over voeding, sport en lifestyle helpen we je gezonde keuzes te maken.

Dat is nou Just

Just is nieuw. Maar ook vertrouwd. We zijn de opvolger van CZdirect en onderdeel van CZ, die jarenlange ervaring heeft met zorgverzekeringen.

Sluit