Dit is Just.

Just is nieuw. Maar ook vertrouwd. We zijn een initiatief van CZ en bieden naast een betrouwbare en complete basisverzekering ook een nieuwe aanvullende zorgverzekering waarmee je echte risico’s altijd zijn gedekt.

Waarom Just?

Bij Just vinden we dat een aanvullende zorgverzekering er is voor onverwachte gebeurtenissen, voor dingen die je écht niet kunt voorzien. Als we alleen dié echte risico’s met elkaar delen, is een zorgverzekering kiezen weer easy en blijft de premie fair.

Nét even anders. Hoe dan?

We willen voor onze klanten minder keuzes en meer gemak. Want waarom zou je allemaal pakketten uitpluizen als je toch nooit precies kunt weten welke zorg je volgend jaar nodig hebt?

Als je onverwachts iets overkomt, wil je goed worden geholpen. Daar draait een aanvullende zorgverzekering om. En niet om al die ingewikkelde zorgpakketten waarvan je waarschijnlijk de helft toch nooit gebruikt. Daarom biedt Just jou heel easy één basis- , één aanvullende en één tandverzekering.

Al je echte risico’s altijd gedekt

Onze basisverzekering Just Basic en aanvullende verzekering Just Live sluiten slim op elkaar aan zodat al je echte risico’s altijd zijn gedekt.

Stel, je krijgt een ongeval. Of wordt plotseling ziek. Dan zijn we er voor je. Niet alleen voor zorg die in je basisverzekering zit. Maar ook met de aanvullende verzekering Just Live voor bijvoorbeeld fysiotherapie, mondzorg en spoedhulp in het buitenland.

Maar zorg die je kunt voorzien vergoeden we niet in Just Live. En zo betaal je als klant van Just dus ook niet mee aan de brillen, contactlenzen of reisvaccinaties van anderen. Dat vinden wij wel zo fair. En wil je zelf een bril of reisvaccinatie? Dan regelen we mooie voordelen en extra's voor je.

Tot slot zijn we er ook voor je als je géén zorg nodig hebt. Met mooie deals en inspirerende blogs over voeding, sport en lifestyle helpen we je gezonde keuzes te maken.

Kortom, we dekken alleen échte risico’s, maar de vergoedingen zijn meestal veel ruimer. Heel simpel eigenlijk: je aanvullende zorgverzekering wordt weer precies zoals verzekeren ooit was bedoeld.

Dat is nou Just.
Je zorgverzekering. Maar nét even anders.

Dit is duidelijk een no-nonsense verzekeraar. Daar houd ik wel van.
Vaak gekozen producten van Just: de basisverzekering Just Basic in combinatie met de aanvullende verzekering Just Live

Is Just ook jouw slimme keuze?

Bekijk de verzekeringen van Just. Of check in 1 minuut of Just bij jou past.

Meer over onze zorgverzekeringen

Just ask!

App ons

Snel antwoord op een korte vraag? App ons.

 

App ons

Snelle antwoorden op simpele vragen: app ons even. We reageren uiterlijk binnen 2 uur (op werkdagen tussen 8:30-17:30 uur).

Misschien kunnen we sommige vragen niet via WhatsApp beantwoorden in verband met privacy. Maar dan laten we wel zien waar je het antwoord kan vinden.

Bel ons

Heb je een uitgebreidere vraag? Bel ons.

 

Bel ons

Heb je een vraag? Just is op werkdagen tussen 08:00 - 19:00 uur bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Je kunt contact met ons opnemen over: inhoudelijke vragen over je pakket, je polis, je betaalwijze of om vragen over jouw declaraties te beantwoorden.

Backpacker op reis