Je zorgverzekering, maar nét even anders

Just is zorgverzekeren 2.0. Geen moeilijke keuzes. Geen onnodig dure pakketten waarvan je de helft toch nooit gebruikt. Wél altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is.

Just in 60 seconden

Minder keuzes, meer gemak

Vind je het uitpluizen van zorgverzekeringen die allemaal op elkaar lijken ook zo’n gedoe? Bij Just maken we zorgverzekeren weer makkelijk. Wij zijn de enige met maar 3 pakketten: één basisverzekering, één aanvullende verzekering en één tandverzekering. Allemaal met een perfecte dekking voor een scherpe prijs.

Geen onnodige dekkingen, wél goed verzekerd

Stel, je krijgt een ongeluk. Of wordt plotseling ziek. Dan zijn we er voor je. Óók voor zorg die niet in je basisverzekering zit. Met onze aanvullende verzekering Just Live ben je supergoed verzekerd voor onverwachte kosten.

Bij Just geen ingewikkelde pakketten waarvan je de helft toch nooit gebruikt. Zoals klankschaaltherapie en aromatherapie. Of vergoedingen voor kosten die je misschien best zelf kunt betalen. Want je hoeft bijvoorbeeld je bril of reisvaccinaties niet per se te verzekeren. Vaak is het slimmer om die zelf te betalen. Zeker met de kortingen die we voor je regelen.

Vernieuwend en grensverleggend

Zorg krijgen waar en wanneer jou uitkomt. Dat vinden wij heel normaal. Met vernieuwende apps als App de Dokter en SkinVision heb jij je zorg altijd op zak. En Just is grensverleggend: met een gratis tolk zijn we er voor je als je in het buitenland bij een dokter belandt.  

Nieuw, maar ook vertrouwd

Ken je ons nog niet? Geen zorgen. We zijn een merk van CZ, dus alles is goed geregeld.

Dat is nou Just.
Je zorgverzekering. Maar nét even anders.

Just ask!

App ons

Snel antwoord op een korte vraag? App ons.

 

App ons

Snelle antwoorden op simpele vragen: app ons even. We reageren uiterlijk binnen 6 uur (op werkdagen tussen 8:30-17:30 uur).

Misschien kunnen we sommige vragen niet via WhatsApp beantwoorden in verband met privacy. Maar dan laten we wel zien waar je het antwoord kan vinden.

Bel ons

Heb je een uitgebreidere vraag? Bel ons.

 

Bel ons

Heb je een vraag? Just is op werkdagen tussen 08:00 - 19:00 uur bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Je kunt contact met ons opnemen over: inhoudelijke vragen over je pakket, je polis, je betaalwijze of om vragen over jouw declaraties te beantwoorden.