Tandartsverzekering Just Smile

Dit verzekert de tandartsverzekering Just Smile

Ben je 18 jaar of ouder? Dan zit tand- en mondzorg niet in de basisverzekering. Voor deze kosten kun je de tandartsverzekering Just Smile afsluiten.

Kinderen tot 18 jaar zijn trouwens altijd gratis meeverzekerd.

Periodieke controles

Met 2 controles per jaar kun je veel ellende voorkomen. Je krijgt daarom 75% van je controles bij de tandarts vergoed. Tot een maximum van € 250 per jaar (dit is het totaalbedrag voor periodieke controles en andere behandelingen samen). Bij het bepalen van de vergoedingen kijken we naar het wettelijk tarief. Dit is het tarief dat tandartsen maximaal in rekening mogen brengen voor een bepaalde behandeling.

Andere behandelingen

Een vulling, gebitsreiniging of een wortelkanaalbehandeling nodig? Niet fijn. Wel goed om te weten dat Just Smile ook deze kosten vergoedt. Je krijgt hiervoor 75%, tot € 250 per jaar (dit is het totaalbedrag voor periodieke controles en andere behandelingen samen). Ook hier vergoeden we maximaal 75% van het wettelijk tarief.

Mondzorg na een ongeval

Schade aan je gebit na een ongeval kan je met Just Smile gelukkig weer laten herstellen. Je bent met Just Smile verzekerd voor onverwachte kosten voor mondzorg na een ongeval tot maximaal € 10.000. Dat is meestal ruim voldoende.

Zorg aanvragen na een ongeval gaat heel eenvoudig met de Just Zorgverzekering app. Je kunt ondertussen wel alvast naar je tandarts toe. Als je melding wordt goedgekeurd, dan vergoeden we de zorg. Je kiest zelf jouw tandarts. In de Zorgvinder vind je er één bij jou in de buurt.

Meer over de vergoeding van mondzorg

Bekijk de zorgverzekeringskaart

Veelgestelde vragen

 

Dit verzekert de tandartsverzekering Just Smile niet:

Je krijgt geen vergoeding voor het bleken van tanden, keuringsrapporten of voor abonnementskosten bij de tandarts.

Tandartsverzekering afsluiten?

Bereken je premie

Dit kun je nog meer verzekeren

  • Just Basic: je voordelige, complete basisverzekering
  • Just Live: de aanvullende verzekering voor als jou iets overkomt wat je niet kon voorzien