Disclaimer

Wij spannen ons in voor een zo correct en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site en in de Just app. Ook streven we naar een goede toegankelijkheid van de site, de Just app en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. (Just is onderdeel van CZ)

Website & Apps

We doen ons best om de informatie op de website en in de Just app altijd juist en actueel te houden. En we streven ernaar dat onze website, de Just app en andere digitale diensten goed bereikbaar zijn. We mogen de informatie op de website en in de Just app altijd veranderen.

Klopt er toch iets niet op de website of in de Just app of is de informatie niet meer actueel? Dan zijn wij en onze leveranciers niet aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen daarvan. Dat geldt ook als er storingen, onderbrekingen of vertragingen zijn op de website of de Just app.

Soms plaatsen we op onze website links naar andere websites. Dit doen we om de informatie duidelijker en completer te maken voor je. We zijn niet verantwoordelijk voor de informatie op de website waar de link naar verwijst.

Online vergoedingen en voorwaarden

We vermelden de vergoedingen en voorwaarden nauwkeurig op onze website en in de Just app. Maar de polisvoorwaarden, vergoedingsoverzichten en reglementen bepalen of we je zorg uiteindelijk vergoeden en voor welk bedrag.

Op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Je vindt ze in Mijn Just.

Beveiligingsprobleem ontdekt? Meld het!

Als je alles online doet, wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn. Daar werken we iedere dag keihard aan. Heb je toch een zwakke plek in ons systeem ontdekt? Doe meteen een Responsible Disclosure-melding. Zo laat je ons weten waar we de veiligheid nog verder moeten verhogen.

E-mails en digitale post

Als je onze e-mail of andere digitale post niet op tijd krijgt, dan zijn we niet verantwoordelijk voor de mogelijke gevolgen daarvan. Dat geldt ook als we je e-mail niet op tijd ontvangen of verwerken.

Communiceren met respect voor elkaar

Bij Just helpen we graag iedereen op een prettige manier. Onze huisregel is daarom dat we respectvol met elkaar omgaan. Doe je dit niet, dan spreken we je hierop aan. En zoeken we samen naar een prettige manier van communiceren. Lukt dit niet? Dan kiezen we een andere oplossing door:

  • Het gesprek met je te stoppen en het op een later moment opnieuw te proberen.
  • Je te verzoeken ons gebouw te verlaten.
  • Je schriftelijk te waarschuwen.
  • Je de toegang te ontzeggen tot de onze gebouwen voor een bepaalde periode.
  • In het uiterste geval (tijdelijk) onze dienstverlening aan je te stoppen.
  • Aangifte te doen bij de politie als je ons bedreigt, geweld gebruikt of materiĆ«le schade veroorzaakt.