Je zorgverzekering in 2019

Weet jij al welke zorg je volgend jaar nodig hebt? Wij ook niet. Daarom is er Just. Wij denken niet in vergoedingen, maar in risico's.
 • Risico

  Stel, je krijgt een ongeluk. Of wordt plotseling ziek. Dan zijn we er voor je. Niet alleen voor zorg die in je basisverzekering zit. Maar bijvoorbeeld ook voor fysiotherapie of mondzorg.

 • Geen gedoe

  Waarom allerlei pakketten uitpluizen als je toch nooit precies kunt weten welke zorg je volgend jaar nodig hebt? Just betekent voor jou minder keuzes en meer gemak.

 • Voordelen

  Het is even wennen: zorg die je kunt plannen, vergoeden we niet in Just Live. Maar je krijgt bij ons wel mooie extra’s en kortingen. Op je bril of reisvaccinaties bijvoorbeeld.

0 1 2

Je zorgverzekering in 3 stappen

1, 2, 3... Easy!

Stap 1 Just Basic

Je voordelige, complete basisverzekering voor huisarts, apotheek en ziekenhuis.

Met Just Basic kies je voor:

 • Ruime keuze uit zorgverleners

  Ruime keuze uit zorgverleners

  Just heeft afspraken gemaakt met ruim 45.000 zorgverleners en leveranciers over de prijs, kwaliteit en effectiviteit van hun zorg. Bij hen weet je zeker dat je zorg goed is geregeld. En er is er altijd één bij jou in de buurt.

  Wil je toch naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan vergoeden we 65% van je nota, tot maximaal 65% van het tarief dat we hebben afgesproken met onze gecontracteerde zorgverleners.

 • Eigen risico gespreid betalen

  Eigen risico gespreid betalen

  De overheid bepaalt elk jaar voor zorg in de basisverzekering een verplicht eigen risico. Voor 2019 is dit € 385 per jaar. Een flink bedrag, daarom kun je bij Just je eigen risico gespreid betalen. 

 • Zorg via je mobiel

  Zorg via je mobiel

  Vragen over je gezondheid? Stel ze via App de Dokter. Gewoon op je mobiele telefoon, wanneer het joú uitkomt. Rekening voorgeschoten? Krijg snel je geld terug met de declaratieapp. Je merkt het: we zijn altijd op zoek naar handige (mobiele) oplossingen voor jouw zorg.

Meer over Just Basic
premie

Benieuwd naar onze premie?

Meld je aan voor onze premiemelding. Zodra de nieuwe premie bekend is hoor je dit meteen!

Aanmelden

Geluk bij een ongeluk

 Eén verzekering voor elke keer dat je iets overkomt wat je niet kon voorzien.

Stap 2 Just Live

De slimme aanvulling op je basisverzekering.

Met Just Live kies je voor:

 • Fysiotherapie na ongeval

  Fysiotherapie na ongeval

  Ongeval gehad en fysiotherapie nodig? Andere aanvullende verzekeringen vergoeden een vast aantal behandelingen per jaar. De rest betaal je zelf.

  Bij Just doen we dat anders. Met Just Live krijg je maximaal 16 behandelingen, per ongeval. We weten dat dit meestal voldoende is om van je klachten af te komen. En we hopen het niet voor je, maar het maakt ons niet uit hoe vaak je pech hebt.

  Ook geluk bij géén ongeluk: je kunt sowieso 4x per jaar naar de fysiotherapeut zonder een ongeval te melden.

 • Mondzorg na een ongeval

  Mondzorg na een ongeval

  Het verrast je misschien, maar mondzorg na een ongeval zit niet in je basisverzekering. Ook niet in de meeste aanvullende (tand)verzekeringen.

  Als je Just Live neemt, krijg je mondzorg na een ongeval vergoed tot maar liefst € 10.000. Dat is meestal ruim voldoende.

 • Spoedeisende zorg buitenland

  Spoedeisende zorg buitenland

  Spoedzorg in het buitenland krijg je vergoed vanuit je basisverzekering, maar maximaal het Nederlandse tarief. Is de zorg in je vakantieland duurder? Dan betaal je de rest zelf. En dat kan behoorlijk oplopen. 

  Met Just Live krijg je spoedeisende zorg 100% vergoed in EU- en EER-landen, Zwitserland en landen waarmee Nederland een verdrag heeft. In andere landen krijg je maximaal 2x het bedrag dat je in Nederland krijgt.

  Spoedeisende tandzorg nodig in het buitenland? Dat krijg je vergoed tot € 275 per jaar. En word je ziek in het buitenland? Dan betalen we je reis terug naar Nederland als het medisch noodzakelijk is.

Meer over Just Live
Stap 3 Just Smile

Just Smile (Tand 1) is de extra verzekering voor je tandartskosten.

Met Just Smile kies je voor:

 • Tandartskosten 75% vergoed

  Tandartskosten 75% vergoed

  Voor controles en behandelingen krijg je 75% vergoed van het wettelijke tarief tot maximaal € 250 per jaar.

  Bijvoorbeeld voor periodieke controle, gebitsreiniging of een wortelkanaalbehandeling.

 • Mondzorg na een ongeval

  Mondzorg na een ongeval

  Het verrast je misschien, maar mondzorg na een ongeval zit niet in je basisverzekering. Ook niet in de meeste aanvullende (tand)verzekeringen.

  Als je Just Smile neemt, krijg je mondzorg na een ongeval vergoed tot maar liefst € 10.000. Dat is meestal ruim voldoende.

Meer over Just Tand 1
Korting extra's

Kortingen en extra's

Het is even wennen: zorg die je kunt zien aankomen, vergoeden we niet in de aanvullende verzekering. Maar je krijgt bij ons wel mooie extra’s en kortingen. Op je bril of reisvaccinaties bijvoorbeeld.

Sluit