Zorgverzekering afsluiten? Bekijk onze pakketten

Bij Just kies je als enige zorgverzekering uit maar 3 pakketten. Je basispakket + een aanvulling voor onverwachte kosten + een aanvulling voor tandzorg. Daarmee ben je altijd gedekt voor wat écht noodzakelijk is.

Just is een merk van
CZ logo

Basisverzekering voor je belangrijkste zorg

Jouw Just basisverzekering verzekert je voor de belangrijkste zorg. Zoals bezoekjes aan je huisarts, medicijnen en zorg in het ziekenhuis. Ook fijn: we doen niet aan budgetpolissen. Dus je kan altijd naar een goede zorgverlener bij jou in de buurt.

Extra zekerheid met onze aanvullende verzekering

Met de aanvullende verzekering Just Live ben je supergoed verzekerd voor fysiotherapie en tandzorg na ieder ongeluk, groot of klein. En heb je onverwacht zorg nodig in het buitenland? Just Live vergoedt spoedzorg overal ter wereld 100%. Hoe hoog de rekening ook is.

Een gezond gebit met Just Smile

Kan je rekeningen van de tandarts wel missen als kiespijn? Verzeker jezelf voor controles, vullingen, röntgenfoto’s en andere vervelende tandartskosten met tandartsverzekering Just Smile.

Tot wel € 264 korting per jaar!

Kies een hoger eigen risico voor flinke korting op je premie. En betaal je je premie in 1x voor het hele jaar? Dan krijg je ook nog eens 2% korting. Je korting wordt vanzelf berekend.

Glimlachende meneer

Easy overstappen

  • In 3 minuten geregeld
  • Moeiteloos overstappen; wij zeggen je oude verzekering op
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Kies je zorgverzekering
Onze klanten geven ons een 8,6 47 reviews

Dit krijg je er ook bij

Veelgestelde vragen over Just zorgverzekering

Hulp nodig? Just Ask!