Vergoeding fysiotherapie

Sportblessure, ongeval of last van je rug? Met fysiotherapie of oefentherapie ben je sneller weer op de been. Dit is je vergoeding voor fysiotherapie bij Just.

Heb je online fysio al geprobeerd?

Download App de Fysio, videobel met een erkende fysio en ga thuis aan de slag met je klachten. En met je aanvullende verzekering Just Live krijg je ’t helemaal vergoed.

Meer over App de Fysio
Telefoon met de online fysio app op scherm

Veelgestelde vragen over je fysiotherapie vergoeding

Alleen fysio voor kinderen tot 18 jaar zit in het basispakket. Heb je een chronische indicatie die op de lijst staat? Dan krijg je fysiotherapie ook vergoed uit de basisverzekering.

Ben je ouder dan 18 en wil je een vergoeding voor gewone fysiotherapie? Kies dan voor onze aanvullende verzekering Just Live.

Alleen als je ouder dan 18 bent en voor een chronische indicatie naar de fysio gaat.

Meer over fysiotherapie vanaf 18 jaar (chronische indicatie)

De chronische indicatie waarvoor je fysiotherapie kan krijgen staan op deze lijst.

De kosten voor fysiotherapie hangen af van je behandeling en welke verzekeringspakket je hebt. Jouw fysiotherapeut kan je meer over de kosten van je behandeling vertellen. Soms kan je fysiotherapie behandelingen vergoed krijgen uit je basisverzekering. Bijvoorbeeld als je jonger bent dan 18 jaar of bij een chronische aandoening.

Ben je bij Just verzekerd en wil je een keer online fysio proberen? Met je aanvullende verzekering Just Live krijg je 't gewoon vergoed. Ook fijn: je hele Een volledig traject bestaat uit: 1 videoconsult, een persoonlijk oefenprogramma én onbeperkt chatten met de fysio als je ‘m nodig hebt. telt als 1 behandeling. Zo hou je genoeg fysiobehandelingen over, voor het geval dat.

Geen Just Live? Ook dan is het supervoordelig: een heel traject kost slechts € 28,40.

Eén van onze taken als zorgverzekeraar is om de kosten van de zorg betaalbaar te houden. Dat doet Just is zorgverzekeringsmerk van CZ. in samenwerking met patiënten en zorgverleners. Zo geven wij de zorgverleners informatie waarmee ze zichzelf kunnen vergelijken met andere zorgverleners. De behandelindex is hier een voorbeeld van.

Geldt voor paramedische zorg
De behandelindex geeft aan hoe de praktijk van een paramedisch zorgverlener zoals een fysiotherapeut presteert vergeleken met andere praktijken. Als patiënt merkt je er dus niets van. Je krijgt gewoon de zorg die je nodig hebt.

Meer over de behandelindex.

Met een gerust hart naar de fysio?