Aanvullende verzekering Just Live

Nét dat extra beetje zekerheid

 • 4x fysio én na ieder ongeval tot 16x fysio bij een therapeut met contract voor Just Live

 • ook na ieder ongeval tot € 10.000 mondzorg

 • 100% werelddekking bij spoedeisende zorg

Just is een merk van
logo

Een aanvullende verzekering afsluiten voor wat écht noodzakelijk is

Stel, je krijgt een ongeval. Of wordt plotseling ziek. Dan zijn we er voor je. Onze aanvullende zorgverzekering Just Live verzekert je supergoed voor zorg die niet in je basisverzekering zit. Zoals fysiotherapie en tandzorg na een ongeluk, groot of klein. En vergoedt hoge rekeningen als je in het buitenland naar het ziekenhuis moet.

Wat zit er in 2024 in je aanvullende verzekering?

 • 4x fysiotherapie bij een therapeut met contract voor Just Live
 • Én na ieder ongeval tot 16x fysio bij een therapeut met contract voor Just Live
 • Tot € 10.000 mondzorg na ieder ongeval
 • Loophulpmiddelen na een ongeval
 • Kraamzorg in bijzondere gevallen
 • 100% werelddekking bij spoedzorg

Bekijk alle vergoedingen Just Live

 • Klankschaaltherapie
 • Designbrillen
 • Vaccinaties voor je wereldreis

Je krijgt: fysiotherapie

Na ieder ongeluk, groot of klein, krijg je met Just Live tot 16 behandelingen fysiotherapie. Geen ongeluk gehad maar toch een keer fysio nodig? Geen probleem! Je krijgt 4 fysiobehandelingen per jaar bij een Just Live-gecontracteerde fysiotherapeut. Waar je klachten ook door komen.

Check vooraf de Zorgvinder van Just of jouw fysio een contract heeft voor een vergoeding uit de aanvullende verzekering Just Live.


Je krijgt: mondzorg na een ongeval

Tandartskosten na een ongeval kunnen hoog oplopen. En deze zorg zit niet in je basisverzekering. Maar wél in Just Live: je krijgt mondzorg na een ongeval vergoed tot € 10.000.


Je krijgt: spoedzorg, overal ter wereld

Onverwacht zorg nodig in het buitenland? Aanvullende zorgverzekering Just Live vergoedt spoedzorg overal ter wereld 100%. Hoe hoog de rekening ook is.


Je krijgt: korting op andere zorg

Bij Just Live betaal je niet voor de nieuwe designbril van je buurman. En hij niet voor die van jou. Wel zo eerlijk. In plaats daarvan krijg je het hele jaar korting op zorg die je kan zien aankomen, zoals brillen, lenzen en reisvaccinaties. Ook krijg je een laagste prijsgarantie op anticonceptie bij Pilonline. Dat is vaak ook nog eens goedkoper dan iedere maand betalen voor een duur aanvullend pakket.

Overstappen zonder gedoe

 • In 2 minuten geregeld
 • Wij zeggen je oude verzekering op
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
Bereken je premie
Een blij persoon

Bekijk ook onze basisverzekering en aanvullende tandartsverzekering

Veelgestelde vragen over aanvullende zorgverzekering Just Live

Een aanvullende zorgverzekering is een verzekering voor zorg die niet in de basisverzekering zit. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of zorg in het buitenland. Bij Just houden we het makkelijk: we hebben 1 aanvullend pakket waarmee jij je supergoed verzekert voor dit soort onverwachte kosten. En dat kost je maar een paar euro per maand.

Nee hoor! Voor deze zorg betaal je geen eigen risico.

Je kan met je aanvullende verzekering naar alle fysio's met een contract voor Just Live. Zoek meteen jouw fysiotherapeut en check of er 2 groene vinkjes staan.

Just Live is perfect voor jongeren. Geen gedoe of onnodige vergoedingen waarvan je de helft toch nooit gebruikt. Wél altijd verzekerd voor wat echt nodig is. En dat voor maar een paar euro per maand.

Nee. Just Live kan je alleen afsluiten samen met onze basisverzekering.

Heb je al een basisverzekering en aanvullende verzekering bij ons? Je kan dan je basisverzekering opzeggen en je aanvullende verzekering behouden. Je betaalt dan wel een toeslag van 25% op de premie van Just Live.

Vraag Just Live aan vóór 1 januari. En ga goed verzekerd het nieuwe jaar in.

Wie is Just?

Zorgverzekeren, maar dan easy. Geen gedoe, perfect gedekt en met onze apps heb jij je zorg altijd bij de hand. Waar en wanneer jij maar wil. Just wat je nodig hebt.

Dit is Just
Dame met geel shirtje staat voor een gebouw