Ongeval melden

Je hebt een ongeval gehad. Vervelend!

Gelukkig zijn bij Just je risico’s gedekt. Met de aanvullende verzekering Just Live ben je verzekerd voor fysiotherapie en mondzorg na een ongeval. In de aanvullende verzekering Just Smile (Tand 1) zit ook een vergoeding voor mondzorg na een ongeval.

Check dit eerst even:

  1. Je ongeval was een plotselinge, onverwachte gebeurtenis waarvoor je medische zorg nodig hebt.
  2. Je hebt door je ongeval nu fysiotherapie of mondzorg nodig (andere zorg krijg je mogelijk uit je basisverzekering en hoef je niet te melden).
  3. Je was tijdens het ongeval verzekerd voor fysiotherapie met Just Live, of verzekerd voor mondzorg met Just Live en/of Just Smile (Tand 1).

Drie keer JA? Meld dan je ongeval via de Just Zorgverzekering app. Kies in het menu van de app voor ‘Ongeval melden’ om je melding te maken.

Dit kun je van ons verwachten

Nadat je je ongeval hebt gemeld, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op. Om te checken hoe het nu met je gaat en om je melding even gezamenlijk door te nemen. Daarna beoordelen we je melding.

Je kunt in de tussentijd met een gerust hart naar een zorgverlener gaan. Let er bij de fysiotherapeut wel op dat deze een contract met ons heeft voor Just Live.

Zorg er ook voor dat je melding en beoordeling vóór je 4e fysiobehandeling is afgerond bij ons. Anders vergoeden we je vervolgbehandelingen niet.

Je kunt dus sowieso 4x per jaar naar de fysiotherapeut, ook als je geen ongeval hebt gehad.

Meer info over Just Live

Meer info over Just Smile

Google Play

Download de app

Download onze Android app.

Google Play Store
App Store logo

Download de app

Download onze iOS app.

Apple App Store
Sluit
Sluit