Vergoeding leefstijlcoaching (gecombineerde leefstijlinterventie)

Heb je overgewicht? Dan krijg je gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) bij een leefstijlcoach vergoed uit je Just basisverzekering. Check je vergoeding voor leefstijlcoaching.

In het kort

  • Je krijgt 100% vergoeding uit je basisverzekering
  • Je betaalt voor leefstijlcoaching geen Bedrag dat je zelf betaalt voordat wij je zorg vergoeden. In 2024 is je eigen risico € 385 per jaar. Je betaalt dit alleen voor zorg uit de basisverzekering. En alleen als je 18 jaar of ouder bent. Heb je gekozen voor een hoger, vrijwillig eigen risico van € 685 of € 885? Dan is dat het eigen risico dat je per jaar betaalt.
  • Je betaalt voor leefstijlcoaching geen Voor sommige zorg betaal je een wettelijke eigen bijdrage. Je betaalt dan een deel van je zorg, medicijnen of hulpmiddelen zelf.
  • Je hebt een verwijzing nodig van je huisarts

Wat krijg je vergoed voor leefstijlcoaching?

De GLI wordt vergoed bij overgewicht of obesitas. Bekijk de vergoedingen voor de ketenaanpak zorg en ondersteuning voor kinderen of leefstijlcoaching vanaf 18 jaar.

Veelgestelde vragen over leefstijlcoaching

Tips!

Krijg je van jouw leefstijlcoach het advies om te gaan sporten of om gezond te blijven eten? We helpen je graag een handje met korting op de sportschool en leuke tips.