Overstappen? Welkom bij Just!

Bij Just is iedereen welkom. Of je nu jong bent of oud, ziek of gezond, wat je ook gelooft en wat je culturele achtergrond ook is. Jij hoort erbij.

Bereken je premie

Jouw zorgverzekering zonder gedoe

Bij ons geen moeilijke keuzes of dure pakketten. Wel veel gemak en apps die jou tijd en gedoe besparen. En overstappen is al net zo makkelijk.

Bekijk onze pakketten

Altijd een zorgverlener die bij jou past

Je mag zelf kiezen uit ruim 45.000 zorgverleners met contract. Er is dus altijd wel een goede zorgverlener in jouw buurt. Óók als je een zorgverlener zoekt die past bij je geloof of cultuur.

Hulp nodig? De helden van het zorgteam staan voor je klaar

De helden van het zorgteam helpen je graag met het vinden van de beste zorgverlener voor jou. Maar ook met het aanvragen van een second opinion of wachtlijstbemiddeling zodat je sneller aan de beurt bent.

Kom naar Just, wij zeggen je oude verzekering voor je op

Sluit vóór 1 januari je verzekering bij ons af. Dan zeggen we je oude zorgverzekering voor je op. Handig!

Heb je zelf je oude verzekering al opgezegd vóór 1 januari? Dan mag je zelfs tot 1 februari een zorgverzekering bij ons afsluiten. Die gaat dan gewoon in per 1 januari.

Kies jouw voordelige zorgverzekering

Wanneer kan ik niet overstappen?

Het komt bijna nooit voor, maar er zijn 2 redenen waarom iemand niet naar ons kan overstappen.

  1. Je hebt een betalingsachterstand
    Heb je bij je huidige zorgverzekeraar een betalingsachterstand voor de premie van je basisverzekering? Betaal die dan eerst, anders kan je helaas niet overstappen.

  2. We stopten je verzekering door fraude of wanbetaling
    Had je eerder een verzekering bij ons, en stopten we die omdat je fraudeerde of niet betaalde? Dan kan je 5 jaar geen verzekering bij ons afsluiten.