Meisje met schooltas

Studenten zorgverzekering

  •  Voordelig verzekerd
  •  Geen gedoe, kies makkelijk uit 3 pakketten
  •  Handige apps die jou tijd & gedoe besparen
Bereken je premie in 2 minuten

Just: dé zorgverzekering voor studenten

De beste zorgverzekering voor studenten

Just is jouw zorgverzekering zonder gedoe. Geen moeilijke keuzes. Geen onnodig dure pakketten waarvan je de helft toch nooit gebruikt. Wél altijd verzekerd voor wat echt nodig is. En dat voor een superscherpe premie. Hou jij geld over voor leuke dingen.

Klanten geven ons een 8,9 37 reviews

Just Basic: voordelig verzekerd voor wat écht belangrijk is

Een basisverzekering is in Nederland verplicht. Ook als je (bijna) nooit zorg nodig hebt. Gelukkig is Just Basic heel voordelig. En ben je daarmee meteen verzekerd voor de dingen die er voor jou als student echt toe doen. Zoals medicijnen, zorg in het ziekenhuis en natuurlijk bezoekjes aan de huisarts.

Eigen risico: meer zekerheid of korting op je premie?

Het verplicht eigen risico is € 385 per jaar. Dat betaal je dus vóór je een vergoeding krijgt uit de basisverzekering. Ben je gezond? Dan is een hoger, vrijwillig eigen risico misschien iets voor je. Krijg je meteen korting op je premie. Dat scheelt tot wel € 20 per maand!

Just Live: perfect voor studenten

Je basisverzekering vergoedt niet alles. Wil je meer zekerheid? Met de aanvullende verzekering Just Live voorkom je vervelende kosten na een onverwachte gebeurtenis. Als je fysiotherapie nodig hebt na een sportblessure of nachtelijke valpartij bijvoorbeeld. Ook mooi meegenomen: Just Live kost maar € 3 per maand. Perfect voor jou én je portemonnee.

Bekijk alle voordelen van Just Live

Just Smile: doei hoge tandartskosten!

Zit je niet te wachten op rekeningen na een bezoekje aan de tandarts? Met onze tandartsverzekering Just Smile ben je goed verzekerd voor de belangrijkste tandzorg als controles, vullingen, kronen en bruggen. En voor tandartskosten na een ongeval: hiervoor krijg je een vergoeding tot wel € 20.000.

Bekijk alle voordelen van Just Smile

Tip.... Vergeet je zorgtoeslag niet aan te vragen!

Ben je 18 jaar of ouder en zwem je (nog) niet in het geld? Grote kans dat je geld van de overheid kan krijgen om je zorgverzekering te betalen. Check snel op hoeveel zorgtoeslag jij recht hebt

Overstappen zonder gedoe

  •  In 2 minuten geregeld
  •  Wij zeggen je oude verzekering op
  •  Altijd 14 dagen bedenktijd
Bereken je premie
Visual lachende dame

Student en bijna 18?

Maak Just jouw eerste eigen zorgverzekering! We hebben voor jou op een rijtje gezet waar je op moet letten. Meer over de zorgverzekering voor 18-jarigen.

Veelgestelde zorgverzekeringsvraag

Just Ask!

Sorry, het is druk aan de telefoon. Misschien moet je wat langer wachten dan je van ons bent gewend.