Vergoeding fysiotherapie na een ongeval

Heb je een ongeval gehad en daardoor fysiotherapie nodig? Met de aanvullende verzekering Just Live ben je verzekerd voor fysiotherapie na een ongeval.

Check eerst even:

  1. Je ongeval was een plotselinge, onverwachte gebeurtenis.
  2. Je hebt door je ongeval nu fysiotherapie nodig
  3. Je hebt de aanvullende verzekering Just Live

Dit krijg je vergoed

Voor fysiotherapie na een ongeval krijg je maximaal 16 behandelingen per ongeval. Plus nog maximaal 4 extra behandelingen per jaar als dat nodig is, óók als je geen ongeval hebt gehad.

Meestal zijn 20 behandelingen fysiotherapie ruim genoeg om van je klachten af te komen. Heb je toch meer behandelingen nodig? Wij zoeken graag met je naar een oplossing.

  • Staat je aandoening op de lijst van de overheid? Dan vergoeden we fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vanuit je basisverzekering Just Basic.
  • Misschien ben je beter af met een verwijzing van je huisarts voor een medisch specialist. Wij helpen regelen dat je daar vervolgens terecht kunt.

Heb je in hetzelfde jaar nóg een ongeval? Dan krijg je weer maximaal 16 behandelingen. De 4 extra behandelingen gelden één keer per jaar.

Je behandelingen fysiotherapie kunnen doorlopen na de jaarwisseling als je het ongeval aan het einde van het jaar hebt gehad en je ook in het nieuwe jaar Just Live als aanvullende verzekering hebt genomen.

Let op! Om een vergoeding te krijgen voor fysiotherapie meld je eerst je ongeval bij ons via de Just zorgverzekering app.

Zo meld je je ongeval bij Just.

Eigen bijdrage

Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Eigen risico

Je hoeft geen eigen risico te betalen.

Waar kun je terecht?

Ga naar een voor Just Live gecontracteerde fysiotherapeut. Met hen hebben we afspraken gemaakt over de prijs, kwaliteit en effectiviteit van hun zorg. Zorg van andere fysiotherapeuten vergoeden we niet. Vind met de Just Zorgvinder een voor Just Live gecontracteerde fysiotherapeut.

Sluit
Sluit