25% korting op slimme waterfles

Met deze fles van Hydranome vergeet je nooit meer voldoende water te drinken. Vul de actiecode in en je krijgt maar liefst 25% korting.
Geldig t/m 31-12-2020
Korting slimme waterfles

Hoeveel water moet ik vandaag nog drinken?

Drink je genoeg water? Of raak je steeds de tel kwijt en vergeet je op tijd een slok te nemen?

Probleem opgelost! De Hydranome waterfles stimuleert je om water te drinken, maakt je bewust van hoeveel je hebt gedronken en laat in één oogopslag zien of je op schema ligt.

25% korting op slimme waterfles

Met deze fles van Hydranome vergeet je nooit meer voldoende water te drinken. Vul de actiecode JUST20 in en je krijgt maar liefst 25% korting.

Kopen met korting

Water is supergezond

Een paar wetenschappelijke feitjes: water regelt de lichaamstemperatuur, is van groot belang bij de spijsvertering, houdt je huid mooi en soepel en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Per dag verlies je 2 tot 3 liter water. Het is belangrijk om dit aan te vullen door voldoende te drinken.

Zo werkt de slimme Hydranome waterfles

Je vult de Hydranome waterfles tot het juiste niveau en de stippen op de draaischijf tonen hoeveel je drinkt. De bijbehorende app herinnert je eraan om op tijd een slok te nemen (je stelt zelf in hoe vaak).

Actiecode voor klanten van Just

Bij Just helpen we je graag om gezonde keuzes te maken. Daarom krijg je tijdelijk 25% korting op de Hydranome waterfles. Vul gewoon bij het bestellen deze actiecode in: JUST20.