CZdirect wordt Just

Op 1 januari wordt CZdirect Just

Wat er voor je verandert, bepaal je zelf. Je kunt overstappen naar Just, maar ook je huidige aanvullende verzekeringen van CZdirect behouden.

CZdirect basisverzekering wordt Just Basic

Je CZdirect basisverzekering heet vanaf 1 januari Just Basic (nog altijd onderdeel van CZ). Er verandert verder weinig voor je. Elk jaar veranderen natuurlijk wel de premies en de vergoedingen in de basisverzekeringen (dit wordt bepaald door de overheid).

Heb je ook een aanvullende verzekering van CZdirect, zoals Start, Basic, Extra of Tand? Deze pakketten behouden dezelfde productnaam. Net zoals nu het geval is worden hiervoor elk jaar opnieuw de premies en de vergoedingen bepaald.

Je kunt gewoon houden wat je hebt

Ben je in 2018 al verzekerd bij CZdirect dan behoud je gewoon je aanvullende CZdirect-verzekering(en). Je hoeft dus niet over te stappen, ook niet in de jaren daarna. Maar misschien is de aanvullende verzekering Just Live wel interessant voor je. Bij Just denken we namelijk niet in vergoedingen maar in risico’s. Dat maakt je zorgverzekering nét even anders. En een stuk eenvoudiger.

Extra keuze eigen risico

Je hebt in de basisverzekering wel een extra keuze voor je eigen risico: € 385, € 685 en € 885.

Mijn CZ blijft je plek om alles te regelen

Wil je bijvoorbeeld je persoonlijke gegevens wijzigen, een ander eigen risico nemen of iemand bijschrijven op je polis? Ga dan naar Mijn CZ.

Je kunt gebruik maken van deals en kortingen van Just

Just heeft mooie deals en kortingen voor haar klanten. Ook als je een aanvullende verzekering van CZdirect behoudt mag je daarvan gebruik maken.

Vergoedingen en voorwaarden CZdirect

Sluit