Zorgpremie 2020

Just is jóuw slimme keuze. Want onze basisverzekering Just Basic is gewoon voordelig en compleet. Maar onze aanvullende verzekering Just Live maakt ons pas echt speciaal. Want daarmee verzeker je niets overbodigs, maar weet je wel dat je de juiste zorg krijgt als je iets overkomt. En dat voor een heel voordelige premie. Ontdek je zorgpremie van Just.

Bereken je zorgpremie 2020

Basisverzekering Just Basic

De basisverzekering vergoedt je belangrijkste zorg. Zoals die van je huisarts, het ziekenhuis of de apotheek. Voor zorg uit de basisverzekering betaal je een eigen risico. Bij Just kun je kiezen voor een eigen risico € 385, € 685 of € 885. Bij een hoger eigen risico, betaal je een lagere premie.

Meer over het eigen risico


Eigen risico Zorgpremie basisverzekering Just Basic
€ 385
€ 107,95
€ 685
€ 95,95 (korting: 11%)
€ 885  € 87,95 (korting: 19%)

Aanvullende verzekering Just Live

De aanvullende verzekering Just Live is uniek. Het is namelijk de eerste aanvullende verzekering die dekt wat échte noodzakelijk is. Je krijg sowieso 4 fysiotherapiebehandelingen per jaar. Plus nog 16 voor elke keer dat jou iets onverwacht overkomt, bijvoorbeeld een ongeluk.

Dat is wel even anders. Want andere aanbieders vergoeden er vaak maar 6 of 9. Bovendien krijg je ook mondzorg na een ongeval vergoed. En staan we voor je klaar bij spoedeisende hulp in het buitenland (wereldwijd). En dat voor maar enkele euro’s per maand extra.

Aanvullende verzekering Just Live Zorgpremie
Just Live € 3

Tandartsverzekering Just Smile (Tand 1)

Zie je op tegen hoge tandartskosten? Sluit een aanvullende tandartsverzekering af. Met Just Smile kun je met een gerust hart naar de tandarts. En is mondzorg na een ongeval meeverzekerd tot maar liefst € 10.000.

Tandverzekering Just Smile Zorgpremie
Just Smile (Just Tand 1) € 8,70

Past Just bij jou?

Bereken je zorgpremie 2020