5% korting op je reisverzekering bij OHRA

Kies de reisverzekering die bij je past en ga onbezorgd op reis.

  • 5% korting op je doorlopende reisverzekering
  • 5% korting op je kortlopende reisverzekering
  • 5% korting op je annuleringsverzekering
Foto van een gele koffer

Jouw reisverzekering in 4 stappen

  1. Kies jouw reisverzekering
  2. Bereken je premie
  3. Sluit je verzekering af
  4. Ga lekker op vakantie!

Check je zorgverzekering!

Met een OHRA reisverzekering ben je verzekerd voor onverwachtse kosten, zoals het kwijtraken van je bagage of hulp als je je paspoort verliest. In een reisverzekering kan je ook kiezen om te verzekeren voor spoedzorg. Let dan even op of je de dekking Geneeskundige kosten aan wil zetten.

Heb je aanvullende verzekering Just Live? Dan ben je 100% verzekerd voor spoedzorg, overal ter wereld. Het meeste is dan al gedekt. Maar er zijn twee redenen om te overwegen alsnog Geneeskundige kosten aan te zetten in je OHRA reisverzekering:

  1. De dekking voor tandheelkundige kosten in het buitenland is ruimer bij de OHRA reisverzekering dan bij Just Live; € 500 versus € 275.
  2. Bij de reisverzekering van OHRA zijn kosten die vallen onder het eigen risico ook verzekerd. Bij Just Live is dat niet.

Heb je geen aanvullende verzekering Just Live? Vergeet dan niet de dekking Geneeskundige kosten aan te zetten in je reisverzekering.

Spelregels

Je bent klant bij Just.

Al een OHRA verzekering maar nog geen korting? Stuur OHRA dan een WhatsAppje (06 20 14 06 59) of bel ze (026 400 40 40). Je krijgt je korting de eerste van de volgende maand.