Geen zorgen over jouw vergoeding in 2024 met vergoedingszekerheid

Heeft jouw ziekenhuis voor 2024 nog geen contract omdat we nog aan het onderhandelen zijn? Bij Just hoef jij je daar geen zorgen over te maken: jij krijgt jouw zorg bij bijna alle ziekenhuizen gewoon vergoed. Wel zo fijn.

Jouw zorg vergoed, ook als we nog in onderhandeling zijn

Als je een zorgverzekering afsluit, wil je natuurlijk weten of je jouw zorg vergoed krijgt. Daarom krijg je vanaf het moment dat onze premies bekend zijn vergoedingszekerheid bij Just. Dus zijn we op dat moment nog in onderhandeling met een ziekenhuis? Dan krijg je jouw zorg volgend jaar gewoon vergoed. Je hoeft dus niet te wachten met je behandeling tot wij de onderhandelingen afronden.

Bekijk eenvoudig of je jouw zorg vergoed krijgt

Bij Just hebben we al met veel ziekenhuizen afspraken gemaakt voor 2024. Benieuwd of je jouw zorg vergoed krijgt? Je ziet het eenvoudig in de Just Zorgvinder. Je krijgt gewoon een vergoeding volgens de voorwaarden als er staat contract of (nog) geen contract: wel vergoed.

Waarom onderhandelt Just met zorgverleners?

Wij vinden het belangrijk dat jij de beste zorg krijgt, zonder dat je daarvoor te veel betaalt. Daarom maken we ieder jaar afspraken met zorgverleners over de kwaliteit van zorg, samenwerking, wachttijden en bereikbaarheid. En ook over de prijs en de hoeveelheid zorg die elke zorgverlener levert. Die afspraken leggen we vast in een contract. Zo houden we zorg goed, toegankelijk en betaalbaar.

Lees meer over afspraken met zorgverleners

Je gaat naar een CZ link omdat we deze afspraken niet alleen voor Just, maar voor heel de CZ groep maken.