Aanvullende verzekering Just Live

Nét dat extra beetje zekerheid

  •  Sowieso 4x fysiotherapie
  •  Én na ieder ongeval tot 16x fysio en tot € 10.000 mondzorg
  •  100% werelddekking bij spoedzorg in het buitenland
Just is een merk van
CZ logo

Aanvullend verzekerd voor wat écht noodzakelijk is

Stel, je krijgt een Je ongeval was een plotselinge, onverwachte gebeurtenis waardoor je medische zorg nodig hebt. Bijvoorbeeld fysiotherapie of mondzorg na ongeval.
Of wordt plotseling ziek. Dan zijn we er voor je. Onze aanvullende zorgverzekering Just Live verzekert je supergoed voor zorg die niet in je basisverzekering zit. Zoals fysiotherapie en tandzorg na een ongeluk, groot of klein. En vergoedt hoge rekeningen als je in het buitenland naar het ziekenhuis moet. Weten wanneer iets een ongeval is? Doe de check!

Wat zit er in 2024 in je aanvullende verzekering?

Je krijgt: fysiotherapie

Na ieder ongeluk, groot of klein, krijg je met Just Live tot 16 behandelingen fysiotherapie. Geen ongeluk gehad maar toch een keer fysio nodig? Geen probleem! Je krijgt standaard 4 fysiobehandelingen per jaar. Waar je klachten ook door komen.


Je krijgt: mondzorg na een ongeval

Tandartskosten na een ongeval kunnen hoog oplopen. En deze zorg zit niet in je basisverzekering. Maar wél in Just Live: je krijgt mondzorg na een ongeval vergoed tot € 10.000.


Je krijgt: spoedzorg, overal ter wereld

Onverwacht zorg nodig in het buitenland? Aanvullende zorgverzekering Just Live vergoedt spoedzorg overal ter wereld 100%. Hoe hoog de rekening ook is.


Je krijgt: korting op andere zorg

Bij Just Live betaal je niet voor de nieuwe designbril van je buurman. En hij niet voor die van jou. Wel zo eerlijk. In plaats daarvan krijg je het hele jaar korting op zorg die je kan zien aankomen, zoals brillen, lenzen en reisvaccinaties. Ook krijg je een laagste prijsgarantie op anticonceptie bij Pilonline. Dat is vaak ook nog eens goedkoper dan iedere maand betalen voor een duur aanvullend pakket.

Klanten geven ons een 9,0 85 reviews
Een blije meneer

Overstappen zonder gedoe

  •  In 2 minuten geregeld
  •  Wij zeggen je oude verzekering op
  •  Altijd 14 dagen bedenktijd

Bereken je premie

Veelgestelde vragen over aanvullende zorgverzekering Just Live

Dame met gele shirt staat voor een gebouw

Wie is Just?

Zorgverzekeren, maar dan easy. Geen gedoe, perfect gedekt en met onze apps heb jij je zorg altijd bij de hand. Waar en wanneer jij maar wil. Just wat je nodig hebt.

Dit is Just
Naar boven