App de Fysio: altijd een fysiotherapeut bij de hand

App de Fysio logo
Beoordeeld met een 8,6

Voor goede fysiotherapie hoef jij de deur niet uit. Ontdek meteen wat de online fysio voor jou kan doen en ga aan de slag!

Van sportblessure tot verkeerde bankhanghouding. Met App de Fysio doe je iets aan je klachten. Gewoon thuis, of waar je ook bent.

Persoon doet oefeningen fysiotherapie op de mat. En logo App de Fysio afgebeeld

Geen wachttijd

Binnen 1 werkdag videobel je met een erkende fysio.

Met gratis fysiocheck

Doe eerst de check om te kijken of het iets voor je is.

Vergoed met Just Live

Geen Just Live? Dan kost ‘t hele traject slechts € 28,40.

Tips van de fysiotherapeut

Altijd een fysiotherapeut op zak

Waar je ook bent, met App de Fysio regel je in no-time een videoconsult met een erkende fysiotherapeut. Zodat je daarna meteen aan de slag kan met je persoonlijk oefenprogramma.

Supersnel geregeld. Gewoon, vanaf je bank

 1. Download de app & doe de check

  Ontdek meteen of online fysiotherapie bij je klachten past. Helemaal vrijblijvend.

 2. Plan een videoconsult

  Binnen 1 werkdag spreek je een erkende fysiotherapeut.

 3. Aan de slag!

  Volg je persoonlijke oefenprogramma en chat met je fysio als ’t nodig is.

Telefoon met op scherm hoe App de Fysio werkt
Meneer met handen over elkaar gekruist

Fysio app: veel fysio voor weinig

Is online fysio iets voor jou? Met je aanvullende verzekering Just Live krijg je 't gewoon vergoed. Ook fijn: je hele Een volledig traject bestaat uit: 1 videoconsult, een persoonlijk oefenprogramma én onbeperkt chatten met de fysio als je ‘m nodig hebt. telt als 1 behandeling. Zo hou je genoeg fysiobehandelingen over, voor het geval dat.

Geen Just Live? Ook dan is het supervoordelig: een heel traject kost slechts € 28,40

Check hoeveel fysiobehandelingen je nog over hebt

Download App de Fysio

Als het nodig is heb je binnen 1 werkdag een online afspraak met een erkende fysiotherapeut.

 • Geen wachttijd
 • Met gratis fysiocheck
 • Vergoed met Just Live

Veelgestelde vragen over online fysio

App de Fysio is jouw online fysiotherapeut. Met een korte check die meteen laat zien of online fysio bij je past. Een online consult met een erkende fysiotherapeut, altijd binnen 1 werkdag. Én een persoonlijk oefenprogramma waar je meteen mee aan de slag kan. Dat werkt net zo goed als fysio in een praktijk. En is vaak ook een stuk voordeliger.

Ja. Je krijgt dezelfde behandeling als in een praktijk met een behandelplan en oefeningen. Van een erkende en onafhankelijke fysiotherapeut. Je gaat alleen niet naar een praktijk, maar krijgt je persoonlijke oefenprogramma in de app. Lukt het niet om je klachten vast te stellen? Dan word je doorverwezen naar een reguliere fysiotherapeut.

1 videoconsult is echt bijna altijd genoeg. Je kan vragen over je klacht of behandeling natuurlijk wel altijd stellen via de chat. Heb je toch nog een videoconsult nodig? Dan zal de online fysio dit altijd met je overleggen. Als je besluit dat je nog een videoconsult wil, kost je dan nog eens € 28,40 of 1 extra behandeling fysiotherapie.

Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Vaak wel, maar niet altijd. Na het downloaden van de app doe je eerst een check. Zo weet je snel of online fysio bij jouw klachten past. Is dat niet zo? Dan geeft de app dat meteen aan. Blijkt dat tijdens je online behandeling dat reguliere fysiotherapie toch beter past bij jou? Dan verwijst de online fysio je gewoon door.

Natuurlijk! Bekijk wel even je vergoeding in Mijn Just. En zoek een goede fysiotherapeut bij jou in de buurt met een contract voor Just Live.

Zoek een goede fysio

Ja. Alles wat je in App de Fysio bespreekt blijft tussen jou en je fysiotherapeut. Physitrack is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens in de app en deelt deze niet met Just. Bekijk de uitgebreide privacyvoorwaarden.