Online huisartsadvies, ook in het weekend

Twijfel je of je naar de huisarts moet voor dat ene kuchje? Of kun je met je dikke enkel de deur niet uit? Probeer dan eens online huisartsadvies via App de Dokter. Chatten, videobellen, een foto meesturen. Het kan allemaal. Ook ’s avonds en in het weekend.

Hoe werkt de online huisarts?

Soms wil je gewoon even wat checken als je ergens last van hebt. Zonder gedoe of afspraak. Met een online huisarts gaat dat heel makkelijk. Je downloadt App de Dokter, stelt je vraag via de chat en krijgt binnen 1 uur advies. Je kunt zelfs een foto van je huiduitslag of verzwikte enkel meesturen als je dat wilt. Super handig. En is het beter om even écht een dokter te spreken? Dan kan je videobellen met de online huisarts.

Zittende mevrouw met laptop op tafel

Top 10 meeste gestelde vragen aan de online huisarts

1.  Huiduitslag
2.  Vragen over SOA’s
3.  Keelpijn en mondklachten
4.  Buikklachten
5.  Ziek zijn op vakantie
6.  Vragen over anticonceptie
7.  Vragen over medicijnen, alcohol en drugs
8.  Zwangerschap
9.  Menstruatieklachten
10.  Pijn aan nek, rug of romp

Wat kan de online huisarts voor je doen?

Heel vaak geruststellen eigenlijk. Want als iets onschuldig is, dan hoor je dat meteen en kan jij weer lekker door. Als het wel handig is om even een arts te zien, dan plannen we binnen 1 dag een videogesprek. Dat is net zo persoonlijk als een gewoon bezoek aan je eigen huisarts. Vindt de online huisarts dat je medicijnen nodig hebt of een specialist moet zien? Dan moet je dat wel even via je eigen huisarts regelen. Alles wat je bespreekt met de online huisarts is natuurlijk gewoon privé. Daar krijgen we bij Just niks over te horen. Check het privacybeleid.

Telefoon wanneer gebruik je de app

Kan ik de online huisarts ook vragen stellen in het weekend?

Ja hoor. Geen probleem. App de Dokter is bereikbaar op werkdagen van 7:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 21:00 uur. Download hem gratis.

Gratis bij de zorgverzekering van Just

App de Dokter is de online huisarts van Just. Deze krijg je gratis bij je zorgverzekering van Just. Nog geen klant? Geen probleem. Je mag App de Dokter 3 maanden gratis uitproberen. Lees meer over App de Dokter. Of download de app vandaag nog:


Deze app is een partnership met
MedicInfo logo

Just Ask!

Sorry, het is druk aan de telefoon. Misschien moet je wat langer wachten dan je van ons bent gewend.